Exposities, tentoonstellingen en optredens

Tijdens deze arrangementen kunt u gebruik maken van het horecagedeelte van het museum. De horeca wordt gerund door cateraar Het Wapen van Degenkamp.

Catering

In deze zeer authentieke nagebouwde boerderij stube kunt geheel in oude stijl genieten van de lekkerste koffie en thee en met de traditionele banket van de oer Rotterdamse bakkerij Degenkamp.
Tevens kunt alleen op afspraak tijdens het bezoek aan het museum catering arrangementen bespreken zoals lunch/brunch of hightea. Zie www.departyboerderijwapenvandegenkamp.nl.

Bij groepsbezoeken aan het museum kan ook diner arrangement naar uw stijl worden samengesteld, zoals echte boerenstamppot.

Ook onze huis accordeonist Pierre van Duyl kunt tijdens deze arrangementen laten optreden om ’n echt Rotterdams-Crooswijk tintje geven aan uw wens voor verjaardagen/bruiloften/e.d.

Daarnaast is er een echte oude piano aanwezig die de toontjes nog op kan spelen en voor koorzang kan gezorgd worden.Via sponsering Wapen van Degenkamp zal het Rotterdamse Philharmonische Toomkunst ingehuurd kunnen gaan worden, zoals het bekende kamerkoor van dit koor voor verjaardagen/bruiloften/e.d..

Kinderfeesten

Ook voor kinderen kunnen workshops gehouden worden, zoals eigen koekjes bakken/broodjes maken/chocolade/marsepein figuren gieten. Ideaal voor kinderfeestjes met de pannekoeken meel van bakkerij Degenkamp met smakelijke ambachtelijke ingrediënten uit de omgeving zoals de echte Rotterdamse jam/honing en vele andere ingrediënten.

Tevens bestaat voor kinderfeesten de mogelijkheid om het terras gedeelte uit te breiden met een authentiek springkussen of Oud-Hollandse groot spellen zoals de hoele wap en vele andere typische dorpspellen.

Buiten het museum

Foto’s buiten het Bakkers Museum tijdens het festival ketels aan de kade Delfshaven in Rotterdam.

Comments are closed.